Over Impact Loterij


Onze ambities:

Goede doelen met aantoonbare impact helpen aan meer middelen om hun belangrijke ambities te realiseren. Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) was het eerste doel waar Impact Loterij de komende jaren het verschil voor wil maken met de organisatie van de KiKa Loterij. Vanaf 1 september 2023 organiseert Impact ook een loterij voor Make-A-Wish Nederland.

Impact Loterij en haar benificianten

KiKa, Make-A-Wish Nederland en de Hartstichting werken samen met Impact Loterij, die een vergunning heeft verkregen om in Nederland een Goede Doelen Loterij te organiseren. KiKa, Make-A-Wish Loterij en de Hartstichting hebben ieder het exclusieve recht op jaarlijks 14 trekkingen van de vergunning van Impact Loterij. Maar liefst 80% van de loterijopbrengsten komen ten goede aan het werk van KiKa en de Hartstichting. De overige 20% wordt aangewend voor prijzen, kansspelbelasting, behoud van deelnemers en de organisatie van de loterijen. Bij de Make-A-Wish Loterij komt 50% van de loterijopbrengsten ten goede aan het werk van Make-A-Wish Nederland. De overige 50% wordt aangewend voor prijzen, kansspelbelasting, behoud van deelnemers en de organisatie van de loterijen.

Impact Loterij

De Impact Loterij is een initiatief van Cause Marketing Group en wordt georganiseerd onder de vergunning met kenmerk 15899/01.296.265 en afgegeven op 11 augustus 2023. Impact Loterij is opgericht in 2016 met als doel om meer goede doelen te helpen met het realiseren van hun ambities met impact! Vandaar de naam: Impact Loterij.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen