Over Impact Loterij


Onze ambities:

Goede doelen met aantoonbare impact helpen aan meer middelen om hun belangrijke ambities te realiseren. Stichting Kinderen Kanker Vrij (KiKa) is het eerste doel waar Impact Loterij de komende jaren het verschil voor wil maken met de organisatie van de KiKa Loterij.

KiKa en de Impact Loterij

KiKa werkt samen met Impact Loterij die een vergunning heeft verkregen om in Nederland een Goede Doelen Loterij te organiseren. KiKa heeft het exclusieve recht op jaarlijks 13 trekkingen van de vergunning van Impact Loterij. Maar liefst 80% van de loterijopbrengst komt ten goede aan het werk van KiKa. De overige 20% wordt aangewend voor prijzen, kansspelbelasting, behoud van deelnemers en de organisatie van de loterij.

Impact Loterij

De Impact Loterij is een initiatief van Cause Marketing Group en wordt georganiseerd onder de vergunning met kenmerk 01.042.958 en afgegeven op 16 oktober 2018. Impact Loterij is opgericht in 2016 met als doel om meer goede doelen te helpen met het realiseren van hun ambities met impact! Vandaar de naam: Impact Loterij.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen